III. Regionális lő verseny Szentendrén

2015.05.26 23:13

III. Regionális lő verseny Szentendrén.

 

A MATASZ Pest Megyei és Budapesti Szervezetei május 22-én III. alkalommal hirdették meg regionális lő versenyüket, Szentendrén, a Honvéd Kossuth Lövész klub lőterén. Bár a havi rendszerességgel szervezett lövészetek minden egyes alaklommal nagy érdeklődés mellet zajlanak, de a versenyzés azért egy kicsit más, mert mindenki meg szeretné mutatni, hogy hol is tart valójában. Ezért aztán már éppen ideje volt annak, hogy tagjaink összemérhessék tudásukat.

A kiírás értelmében, a MATASZ tervezett országos lő versenyéhez igazodva kispuska és sportpisztoly versenyszámokban állhattak lőállásba a versenyzők. A sportpisztoly versenyszámban már megmutatkozott a sok gyakorlás eredménye.

Bardócz Gábor (Pest Megyei Szervezet) és Pintér Balázs (Budapesti Szervezet) eredménye már több mint biztató, amit előbb vagy utóbb az országos versenyen induló csapat összeállításánál is figyelembe kell majd venni. Sajnos ez még nem mondható el a kispuska versenyszám eredményeiről. Bár Joó Péter (Budapesti Szervezet) messze a legjobb eredményt produkálta, de még rengeteg gyakorlásra lesz neki is szüksége ahhoz, hogy az országos versenyen induló csapat tagjaként eredményesen tudjon a jövőben szerepelni.

A helyezetteknek ezúton is gratulálunk és további sikeres felkészülést kívánunk minden versenyzőnek a következő megmérettetésre.

Szöveg: Bíró Sándor nyá. hőr. alezredes

Fotó: Bíró Sándor nyá. hőr. alezredes és Kis Vigh Béla nyá. hőr. ftzls.

Vissza

Keresés

© 2013 Minden jog fenntartva.