Hamarosan jön....a MATASZ Tavasz Harci Túra 2.0

2016.04.20 09:22

Hamarosan jön…. a MATASZ Tavasz Harci Túra 2.0

 

Megkezdte a felkészülést a „MATASZ Tavasz Harci Túra Program” következő, május 07-i eseményére a MATASZ Pest Megyei és Fővárosi Szervezetei tagjaiból összeállított  szervező bizottság.

 

A MATASZ Pest Megyei Szervezete székhelyén – Pomázon – tartott megbeszélésen döntés született a következő találkozó programjáról, a túraprogram új feladatairól, az azok megvalósítása érdekében elvégzendő teendőkről. 

  

Néhány újdonsággal kívánunk szolgálni a harci túra iránt érdeklődőknek, mint például az „aknakereső” feladattal, vagy éppen egy leküzdendő „kúszófolyosó” menetvonalba illesztésével. A túra programunk során természetesen figyelembe vesszük az első találkozónkon szerzett tapasztalatokat, így például kisebb változtatást tervezünk a gyakorló kézigránáttal történő célba dobás állomásán is. A május 07-i túra részletes programját hamarosan közzétesszük, illetve az áprilisi lövészetünk alkalmával igyekszünk majd segítséget nyújtani a felkészüléshez mindazoknak, akik már most tervezik az azon való részvételt.

     

Szöveg: Bíró Sándor nyá. hőr. alezredes

Kép: Dr. Bardócz-Tódor András

A grafikák és a kúszófolyosó képe csak illusztráció.

Vissza

Keresés

© 2013 Minden jog fenntartva.