Folyik a felkészülés a "MATASZ Tavasz Harci Túra Programunkra"

2016.03.29 11:39

Folyik a felkészülés a "MATASZ Tavasz Harci Túra" Programunkra.

 

 

A februári és a márciusi lövészeteinken, a lövészeti programok végrehajtásán túl, tovább folytattuk a felkészülést a „MATASZ Tavasz Harci Túra Programunkra is.

             

 Kovács Miklós nyá. alezredes úr állt az érdeklődők rendelkezésére, akik a tájoló használatát szerették volna alaposabban megismerni vagy éppen a térképhasználat fontosabb kérdéseire voltak kíváncsiak. 

            

A március 25-i lövészetre Jakab Attila munkájának köszönhetően elkészültek a túraprogram első célanyagai és egy rögtönzött bemutató keretében az érdeklődők már ki is próbálhatták magukat egy sebtében berendezett arirsoft-os szituációs lő pályán. Elkészültek az új MATASZ lógóval díszítet – hímzett – sapkák első bemutató darabjai is, ami szinté Jakab Attillának volt köszönhető. Az első megrendeléseket az április 02-re tervezett bemutatkozó túra  programunkra már igyekszünk az igénylőknek leszállítani.

Minden tagunknak eredményes felkészülést kívánunk a „MATASZ Tavasz Harci Túrára”, a szervezők mindennel készen állnak, már csak az időjárás kell, hogy kegyes legyen majd hozzánk.

 

Szöveg: Bíró Sándor nyá. hőr. alezredes

Kép: Iván Emília

Vissza

Keresés

© 2013 Minden jog fenntartva.