Dolgos évzáró

2016.01.02 13:34

Dolgos évzáró.

 

A MATASZ operatív feladatainak ellátása, a napi munkavégzés hatékonyságának javítása érdekében, Szalay-Bobrovniczky Kristóf, a MATASZ elnöke megbízása alapján létrehozott munkabizottság több meghívott személlyel kiegészülve, december 29-én, Pomázon, a pest megyei szervezet székhelyén tartotta évzáró megbeszélését.

A bizottság feladata, az alapszabály módosítására olyan javaslatok kidolgozása, amelyek lehetővé teszik az elnök folyamatos jelenléte nélkül is a szervezet operatív működését, a megyei szervezetek programjainak hatékonyabb segítését. A javaslatok szerint, az elnök jogkörének meghagyása mellett, az alelnökök szélesebb hatáskört, nagyobb felelősséget kapnának, ami az elnököt néhány területen tehermentesítené. Az elnök úr javaslatának megfelelően új elemként beállításra kerülne a főtitkári pozíció, átalakítanánk az irodavezető feladat és jogkörét, melyeket természetesen be is kell majd tölteni, hogy a szervezetünk működését meghatározó napi feladatok elláthatók legyenek.

A megbeszélésen szóba kerültek továbbá  a MATASZ 2016. évi új, országos szintű programtervezetei is, mint például a „MATASZ Harci túra” programterve, melyeket azonban még tovább kell pontosítani. A tervezett változtatásokról hamarosan tájékoztatjuk a megyei szervezeteket is, hogy javaslataik, észrevételeik a februári küldöttgyűlésre beépíthetők legyenek a módosítandó alapszabályba.

B.S.

Vissza

Keresés

© 2013 Minden jog fenntartva.