Tájékoztató a MATASZ Budapesti Szervezet kibővített elnökségi üléséről.

2013.02.22 16:02

Tájékoztató a MATASZ Budapesti Szervezet kibővített elnökségi üléséről



A MATASZ Budapesti Szervezete 2013. február 11-én kibővített elnökségi ülést tartott, melyre többek között dr. Czuprák Ottó ny. ezds. a MATASZ elnöke mellett meghívást kapott a MATASZ Pest Megyei Szervezete is. Szervezetünket én, mint a megyei szervezet elnöke képviseltem.

 


Benke Tamás ny. alez. úr, a fővárosi szervezet elnöke rövid áttekintést adott az elmúlt év eseményeiről, szervezetük tevékenységéről, gondjaikról és terveikről, majd a különböző szekciók képviselőit hallgathattuk meg. A felvetett problémák sokban hasonlítanak a mi megoldásra váró gondjainkhoz. A felvetések közül talán az egyik legfontosabb a tagrevízió végrehajtása, a tagság aktivizálása, mert bár a jelenlegi tagnyilvántartásban, akár csak a mi megyénkben, több száz fő szerepel, az aktív tagság viszont ennek a létszámnak csak töredéke. A tagságot aktivizálni viszont csak megfelelő programok szervezésével lehet, olyanokkal, amelyekben mindenki vagy legalább is sokan szívesen részt vesznek. Benke úrral már az elmúlt évben is arra törekedtünk, hogy közösen szervezzünk ilyen programokat, ennek jegyében tekintette meg a Gödöllőn megtartott megyei honvédelmi napi rendezvényünket, és most a további közös munka előkészítése érdekében vettem részt az elnökségi ülésükön. Nos, az első gondolatok már itt megszülettek, ami azt célozza meg, hogy tagjainknak a lehetőségek függvényében havi rendszerességgel tudjunk például valamilyen formában - előreláthatólag önköltséges alapon – lövészeteket szervezni.
 Ennek előkészítését megkezdtük, és amikor már konkrétumokról is be tudok számolni, azt itt a honlapunkon jelezni fogom a tagság felé.

Bíró Sándor ny. hőr. alez
MATASZ Pest Megyei Szervezet elnök

Vissza

Keresés

© 2013 Minden jog fenntartva.